Om os

Vi træder til, når andre står af!

Om Asum

Asum er en socialpædagogisk virksomhed, der tilbyder en bred vifte af ydelser inden for Serviceloven til både børn, unge og voksne. Vores ekspertise ligger i arbejdet med autisme og ADHD hos børn, unge og voksne. Vi har et dedikeret personale, der kontinuerligt opdateres gennem efteruddannelse for at sikre, at vi altid er opdateret med den nyeste viden inden for området.

Vores personalegruppe består af erfarne medarbejdere inden for både socialfaglige og sundhedsfaglige områder, der har mange års erfaring med at arbejde med udsatte børn og unge. Vi har en bred sammensætning af fagfolk, herunder skolelærere, pædagoger, socialrådgivere, psykoterapeuter, fængselsbetjente, pædagogiske assistenter og social- og sundhedsassistenter (SSA). Denne mangfoldige sammensætning af personale giver os mulighed for at tilbyde en helhedsorienteret og specialiseret tilgang til vores arbejde.

Vi har også et vikarkorps, der er dedikeret til at betjene specialskoler og botilbud på Sjælland og Fyn. Dette sikrer, at institutionerne altid kan få den nødvendige hjælp og støtte fra vores velkvalificerede personale, når der er behov for det. Vi er stolte af vores engagement i at sikre den bedst mulige omsorg og behandling for vores målgruppe af sårbare børn, unge og voksne.

Kontakt Os

Hvad end det er spørgsmål om vores ydelser, vores priser eller noget helt tredje, så har du altid muligheden for at kontakte os gennem mail, telefon eller kontaktformularen.

Send os besked

kontakt@asum.dk

Ring til os

+45 53 63 44 59

Kontaktformular

Dem Vi Hjælper

Da vi dækker bredt over landet, har vi derfor en masse forskellige samarbejdspartnere, som vi har hjulpet. Vores ydelser tilbydes til følgende samarbejdspartnere:

Vores Værdier

Kvalitetsbevidst service

Opgaverne inden for sundhedssektoren og specielområdet kræver, at den ansatte både er fagligt kompetent, men også er skarp mentalt. Asums kerneværdier er, at alle medarbejdere har den faglige erfaring og mentale overskud til at løfte opgaver med succes.

Tillid & hjertevarme

Ikke nok med at borgerne fortjener at være omgivet af ansatte, der fagligt er dygtige. Ligeledes fortjener de også at blive behandlet med gensidig respekt. Hos Asum er det vores første prioritet, at de borgere, som vi arbejder med bliver behandlet korrekt. Du kan trygt derfor stole på vores vikarer, når det gælder vores kerneværdier.