Bostøtte i eget hjem

Sammen skaber vi muligheder – Asum bostøtte for et liv med frihed

Vikarer som du kan stole på

Borgere med betydelig fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse eller sociale problemer har ret til bostøtte i eget hjem i henhold til servicelovens §85. Hos Asum tilbyder vi en omfattende og professionel indsats, der fokuserer på genoptræning, omsorg, støtte og udvikling af færdigheder.

Vores bostøtteprogram er skræddersyet til den enkelte borger og tager udgangspunkt i deres livshistorie og individuelle behov. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder fysisk træning, økonomihåndtering og hjælp til praktiske opgaver.

Vi er stolte af at kunne levere en uovertruffen service, der sikrer kvalitet og respekt for vores borgere. Vores dedikerede og kompetente personale arbejder med høj faglighed for at sikre, at hver enkelt borger får den støtte, omsorg og pleje, de har brug for. Hos Asum tror vi på, at alle fortjener et godt liv, og det er vores formål at hjælpe vores borgere med at opnå netop det.

Vores Værdier

Kvalitetsbevidst service

Opgaverne inden for sundhedssektoren og specielområdet kræver, at den ansatte både er fagligt kompetent, men også er skarp mentalt. Asums kerneværdier er, at alle medarbejdere har den faglige erfaring og mentale overskud til at løfte opgaver med succes.

Tillid & hjertevarme

Ikke nok med at borgerne fortjener at være omgivet af ansatte, der fagligt er dygtige. Ligeledes fortjener de også at blive behandlet med gensidig respekt. Hos Asum er det vores første prioritet, at borgerne som vi arbejder med bliver behandlet korrekt. Du kan trygt derfor stole på vores vikarer, når det gælder vores kerneværdier.

Kontakt Os

Hvad end det er spørgsmål om vores ydelser, vores priser eller noget helt tredje, så har du altid muligheden for at kontakte os gennem mail, telefon eller kontaktformularen.

Send os besked

kontakt@asum.dk

Ring til os

+45 53 63 44 59

Kontaktformular