Plejecentre & Demenspleje.

Vi forstår at skabe trygge rammer for ældre borgere.

Løsninger til både hjemmeplejen og plejecentre

Vi har et tæt samarbejde med både offentlige og private plejecentre og plejehjem for at kunne hjælpe borgere med særlige behov. Vores primære fokus ligger på at bistå borgere med udadreagerende adfærd, misbrugsproblemer, senhjerneskader eller demens. Vi tilbyder enten individuel støtte til den enkelte beboer eller indgår som en integreret del af personalet på en hel afdeling. Vores ekspertise kommer særligt til udtryk i situationer, hvor det er nødvendigt at skærme en beboer, der kan udvise uadækvat eller aggressiv adfærd. Vi arbejder ud fra en høj pædagogisk faglighed for at sikre tryghed, trivsel og kvalitet i plejen og omsorgen for borgen.

Vores Værdier

Kvalitetsbevidst service

Opgaverne inden for sundhedssektoren og specielområdet kræver, at den ansatte både er fagligt kompetent, men også er skarp mentalt. Asums kerneværdier er, at alle medarbejdere har den faglige erfaring og mentale overskud til at løfte opgaver med succes.

Tillid & hjertevarme

Ikke nok med at borgerne fortjener at være omgivet af ansatte, der fagligt er dygtige. Ligeledes fortjener de også at blive behandlet med gensidig respekt. Hos Asum er det vores første prioritet, at de borgere, som vi arbejder med bliver behandlet korrekt. Du kan trygt derfor stole på vores vikarer, når det gælder vores kerneværdier.

Kontakt Os

Hvad end det er spørgsmål om vores ydelser, vores priser eller noget helt tredje, så har du altid muligheden for at kontakte os gennem mail, telefon eller kontaktformularen.

Send os besked

kontakt@asum.dk

Ring til os

+45 53 63 44 59

Kontaktformular