Psykiatrien

Vikarer der har fagliheden og robustheden til at løfte opgaver i psykiatrien

Vikarer der løfter psykiatriens opgaver med succes

Vi kan bistå med at dække enkeltstående akutvagter hurtigt og effektivt eller planlægge og dække en hel serie af vagter i forbindelse med ferieperioder, personalemangel eller til aflastning af fast personale.

Vi specialiserer os i at levere kvalificerede vikarer med omfattende erfaring inden for psykiatrien til forskellige institutioner, herunder hospitalsmiljøer, plejecentre, botilbud, kriminalforsorgen og andre steder, hvor der er behov for psykiatrisk vikardækning. Vores vikarer har en høj faglig ekspertise og er velkvalificerede til at håndtere komplekse situationer inden for psykiatrien.

Vores Værdier

Kvalitetsbevidst service

Opgaverne inden for sundhedssektoren og specielområdet kræver, at den ansatte både er fagligt kompetent, men også er skarp mentalt. Asums kerneværdier er, at alle medarbejdere har den faglige erfaring og mentale overskud til at løfte opgaver med succes.

Tillid & hjertevarme

Ikke nok med at borgerne fortjener at være omgivet af ansatte, der fagligt er dygtige. Ligeledes fortjener de også at blive behandlet med gensidig respekt. Hos Asum er det vores første prioritet, at borgerne som vi arbejder med bliver behandlet korrekt. Du kan trygt derfor stole på vores vikarer, når det gælder vores kerneværdier.

Kontakt Os

Hvad end det er spørgsmål om vores ydelser, vores priser eller noget helt tredje, så har du altid muligheden for at kontakte os gennem mail, telefon eller kontaktformularen.

Send os besked

kontakt@asum.dk

Ring til os

+45 53 63 44 59

Kontaktformular