Botilbud

Vi løser dit vikarbehov med ekspertise og fleksibilitet

Støtte til børn, unge og voksne med forskellige diagnoser

Vi har et omfattende samarbejde med både offentlige og private institutioner, herunder botilbud og opholdssteder, der er dedikeret til både børn/unge og voksne. I disse tilfælde er det ofte § 66, der gælder for børn og unge, og § 107 og § 108 for voksne. Derudover kan vi også indgå som en del af normeringen eller være til rådighed som en-til-en-støtte til enkelte borgere. Vores samarbejde omfatter en bred vifte af beboere med forskellige diagnoser inden for psykiatrien, udviklingshæmmede og personer med senhjerneskader. Ligeledes tilbyder vi specialiseret støtte og hjælp til disse borgere.

Vores Værdier

Kvalitetsbevidst service

Opgaverne inden for sundhedssektoren og specielområdet kræver, at den ansatte både er fagligt kompetent, men også er skarp mentalt. Asums kerneværdier er, at alle medarbejdere har den faglige erfaring og mentale overskud til at løfte opgaver med succes.

Tillid & hjertevarme

Ikke nok med at borgerne fortjener at være omgivet af ansatte, der fagligt er dygtige. Ligeledes fortjener de også at blive behandlet med gensidig respekt. Hos Asum er det vores første prioritet, at de borgere, som vi arbejder med bliver behandlet korrekt. Du kan trygt derfor stole på vores vikarer, når det gælder vores kerneværdier.

Kontakt Os

Hvad end det er spørgsmål om vores ydelser, vores priser eller noget helt tredje, så har du altid muligheden for at kontakte os gennem mail, telefon eller kontaktformularen.

Send os besked

kontakt@asum.dk

Ring til os

+45 53 63 44 59

Kontaktformular